ZIAN AQUILA V3 9M

3 912,72 lei

4 890,90 lei

-20%

ZIAN AQUILA V3 9m - State-of-the-art Versatility.

Aquila V3 este aici! Plin de culoare si cu multe linii fluide in miscare, noile caracteristici ale lui Aquila V3 ne fac foarte entuziasmați. Performanta extrema fara o eticheta cu pret extrem!

Mai multe detalii

Ultimul produs in stoc

Proiectat pentru performanțe de vârf, Aquilaᴵᴵᴵ oferă rezultate de clasă mondială indiferent de condițiile sau stilul practicat. De la freeride, freestyle, până la curse, sesiuni de surf sau pe zăpadă, acest zmeu versatil excelează la toate acestea. Cu un feeling direct, ultra neted si lin, foarte usor de utilizat, acest zmeu cu 3 struts este de vis. Aquila iti ofera cele mai bune caracteristici: stabilitate la marginea ferestrei de vant, ridicare (lift) exploziva, timp de plutire megaridicat (extra hang time), intoarceri pivotante rapide, drift superb,  un range mare de vant si o bara cu presiune medie. In plus, va puteti astepta la depower maxim si siguranta impecabila.

Informatii

Potrivit pentru oricine, de la incepător la profesionist, Aquila V3, zmeul nostru emblematic, ofera un feedback perfect pentru confort si control de neegalat, insufland un sentiment de conexiune, incredere si performanta fara efort. Conceput pentru a munci din greu pentru dumneavoastra, Aquila V3 ofera, de asemenea, o raza de actiune ultra-eficienta, o relansare automata instantanee, o ultra-putere pentru vant usor, un control clar de inalta calitate, un design unic fara stal are si o valva  Zian's 14mm Lightspeed One-Pump pentru umflare rapida.

Cu un scripete care se misca usor, acest zmeu in 4 linii ofera, de asemenea, o optiune pentru a 5-a linie (care se stocheaza cu usurinta in varful marginii), pentru cei care prefera increderea unui sistem depower de siguranta 100%.

Profil Rider:

Cel mai versatil zmeu, Aquila V3 este ideal pentru toate tipurile de rideri,  mai ales pentru cei care prefera sariturile inalte,  un hangtime masiv, trickuri old school, freestyle, wakestyle, kitesurfing, racing snowkiting si sesiuni in vant usor.

Setul Aquila V3

Aquila V3 ofera optiuni de configurare dubla:

Modul Freeride - pentru o bara cu presiune usoară si prietenoasa,maxima reactie si control, un confort optim, o intoarcere stransa si o livrare lina de putere.

Modul Hangtime - pentru stimularea extrema, feedback imbunatatit, rasuciri dinamice puternice, presiune mai mare a barii si kiteloop-uri agresive.

Aquila V3 Specificatii

Aquila V3 Performance

Constructia Aquila V3

Construit pentru a fi un invigator, Aquila V3 are doar materiale de cea mai buna calitate, atat in interior cat si in exterior. Nou pentru the Aquila V3, acest zmeu exceptional are dublu material Canopy Ripstop SBS101, Dacron de la Challenge, Dyneema OL-2 si linii de atasare, adaugand Banda Insignia pentru o constructie solida. In plus, va puteti astepta la o umflare rapida cu Wide-Mouth Dump Valve, in timp ce No-Clone Design asigura o performanta optima pentru fiecare dimensiune de zmeu.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

ZIAN AQUILA V3 9M

ZIAN AQUILA V3 9M

ZIAN AQUILA V3 9m - State-of-the-art Versatility.

Aquila V3 este aici! Plin de culoare si cu multe linii fluide in miscare, noile caracteristici ale lui Aquila V3 ne fac foarte entuziasmați. Performanta extrema fara o eticheta cu pret extrem!

30 alte produse în aceeași categorie:

9m Cabrinha FX 2020
3 660,00 lei 6 100,00 lei