Kiteboarding... povestea noastra de kiteboarding

Impreuna cu tine vrem sa ne bucuram de aceasta lume minunata a kiteboardingului.

"Fly for your life!"


De fiecare data, ca in orice povestire exista un inceput. Povestea noastra este scrisa in bataia vantului, cu urme fine de nisip printre file si va fi dedicata acestui sport minunat, kiteboardingul. Totul a inceput in vara anului 2011, cand "virusul kiteboarding" s-a propagat alert si ne-a inflamat in totalitate sufletul. Raspandit de "Meltemi", vantul de nord al insulei Gokceada, numita si Imroz (Insula Vantului), virusul kitebordingului a pus stapanire pe noi. Alaturi de oameni frumosi, uniti de aceeasi chemare, pasiunea noastra s-a dezvoltat, purtandu-ne in noi locatii si mai ales oferindu-ne experiente inedite.

Istoria noastra


Ne-am cunoscut in timp ce vantul ne devenea prieten bun si impreuna am pus zmeiele in miscare. An de an am invatat, am exersat, am primit sfaturi, am luptat cu noi insine in dorinta de a reusi, am evoluat, am experimentat, iar am invatat si tot asa... ne-am lasat purtati de zmeu si am devenit zmei.

In a patra vara in care vantul ne-a fost cel mai bun prieten, ne-am hotarat sa oferim si altora ceea ce noi am descoperit. Totul intr-un cadru organizat, riguros si profesionist. Si asa, intr-o zi mai altfel, cu rafale reci si apa tulbure, s-a nascut proiectul "Zmeii". Totul a evoluat normal, trecand prin cursul de Asistent Instructor si Instructor IKO astfel incat sa fim certificati la standardele internationale IKO si sa iti oferim cel mai profesionist mod de asimilare a kiteboardingului.

Planuri de viitor


La Zmeii.ro, ne-am propus sa devenim locul tau de suflet unde vei descoperi si invata despre kiteboarding. Da!!!..Ne dorim ca multe persoane sa fie virusate de acesta stare, de acest sport si mai ales de acest mod de viata, iar ca niste zmei ce suntem nu ne vom lasa pana nu te vom atinge si pe tine.

Suntem deschisi la noi provocari, cautam sa descoperim locatii deosebite unde sa practicam kiteboardingul si ne uitam catre oameni frumosi cu scopul de a dezvolta echipa. Daca ai ganduri sincere, iti place sa spui ceea ce gandesti dar gandesti ceea ce spui, ai atitudine si multa dorinta de reusita... inseamna ca esti compatibil cu noi. Mai departe ramane sa ne cunoastem si toata lumea poate fi a noastra.

Vom fi impreuna, noi, tu si vantul.....in aceasta frumoasa lume a kiteboardingului!